Zet de bloemetjes maar buiten!

Written by Jet van Deuveren

• 

Posted on July 15 2020

Een overhemd met bloemetjes: musthave voor ieder seizoen.

Een overhemd met bloemetjes, you hate it or you love it. Ben jij team bloemetje? Dat snappen wij helemaal! Dit item mag namelijk niet in jouw garderobe ontbreken. Een overhemd met bloemenprint zorgt voor kleur, maar kan ook heel rustig zijn. In deze blog laten we de bloemetje overhemden uit onze nieuwe collectie zien. 

Een subtiele bloemenprint 

Draag je niet zo vaak overhemden met een drukke print, maar ben je wel eens toe aan iets anders? Ga dan voor een overhemd met subtiele bloemenprint. Overhemd Mondial en overhemd Cagiva zijn dan de perfecte keuze! Het eerste overhemd is bedrukt met een subtiel rood bloemetje en stipje. De ondergrond van het overhemd is wit. Hierdoor is het item gemakkelijk te combineren. Ga voor een chique look door het overhemd op een pantalon te dragen. Combineer je de Mondial met een stoere jeans en witte sneakers? Dan creëer je een informele en hippe look! 

Ook het tweede overhemd heeft een witte ondergrond. Het is bedrukt met fel blauwe bloemetjes en donkerblauwe takjes. Ook dit overhemd is formeel te dragen door het te combineren met een mooi donkerblauw pak. Maar ook de Cagiva draag je super leuk met een spijkerbroek of zomerse, witte pantalon. Instapper eronder en je bent helemaal klaar voor dat zomerse etentje!

Een kleurrijke bloemenprint

Durf jij een heftig printje wel aan? Dan zijn overhemden Augusta en Bimota misschien iets voor jou! Het eerste overhemd heeft een tropische bloemenprint in allerlei vrolijke kleuren. De ondergrond van het overhemd is wit, waardoor het gemakkelijk te combineren is. Wat dacht je van een gekleurde chino broek of een stoere jeans! Een gave witte sneaker eronder en jouw outfit is helemaal af! 


Kan het jou niet opvallend genoeg? Dan is het tweede overhemd iets voor jou! Overhemd Bimota heeft een donkerblauwe ondergrond die is bedrukt met wit gele bloemen. Dit overhemd staat fantastisch op een witte korte of lange broek in de zomer. 


 

Benieuwd naar onze hele nieuwe collectie? Bekijk hem hier