Overhemden met print: durf jij het aan?

Written by Jet van Deuveren

• 

Posted on June 19 2020

Een grote stip, kleurrijke bloem of zelfs een oceaan tafereel; onze Art collectie bevat allerlei overhemden met unieke prints. Snel zul je al kiezen voor een effen overhemd in een basiskleur, of misschien een overhemd met een streepje of ruitje. Maar schuif zo’n gedurfd printje niet direct aan de kant. Deze shirts zijn ervoor gemaakt om indruk mee te maken! Om je op weg te helpen, zet ik de leukste overhemden met print voor je op een rijtje. 

De bloemetjes buiten zetten.. 

Een bloemetjesprint vrouwelijk? Absoluut niet! Een overhemd met bloemen is ontzettend stijlvol. Een bloemetje kan natuurlijk is veel verschillende kleuren, groottes en stijlen. maar neem bijvoorbeeld ons overhemd Aquila. Dit overhemd heeft een witte basis met een klassieke bordeaux rode bloemenprint. Een echt klassiek stijl statement! Hetzelfde geldt voor ons overhemd Camicia, een mooi klassiek overhemd waar je een statement mee maakt op iedere gelegenheid. 

Visje erbij? 

Wil je echt eens voor een uniek overhemd gaan? Dan is ons overhemd Geni wat voor jou! Dit fantastische shirt is bedrukt met kleurrijke vissen. Hiermee maak je een echt fashion statement. Dus durf jij echt je eigen stijl te dragen? trek dan de stoute schoenen aan en ga voor dit vrolijke overhemd! 

Druk, drukker, drukst 

Een druk printje, past dat bij jou? Wanneer je van vrolijke en kleurrijke kleding houdt, waarschijnlijk wel! Een drukke print kan daarnaast ook erg stijlvol zijn. Zoals ons overhemd Oxia. Dit shirt met prachtige blauwe tinten, maakt zeker weten indruk. Het geeft je een exclusieve uitstraling en laat zien dat jij jezelf durft te zijn! 

Dus durf jij het aan? Shop nu dan snel nog 3 overhemden voor €150,-!