Nieuwe collectie: hier word je vrolijk van!

Written by Jet van Deuveren

• 

Posted on July 03 2020

Steeds meer zon, steeds meer warme dagen, steeds meer zomer. Wij vinden het tijd voor nieuwe, zomerse printjes op onze overhemden. De oude vertrouwde modellen, stoffen en kwaliteit, maar dan bedrukt met een nieuw zomers printje. Maak kennis met onze nieuwe pareltjes! 

Overhemd Garelli 

Dit overhemd geeft een feestelijk tintje aan je outfit! Het heeft een prachtige diepblauwe kleur en is bedrukt met kleurrijke pauwen. Het heren overhemd is gemaakt van 100% two-ply katoen en heeft een poplin weving. Het overhemd heeft lange mouwen en een handgemaakte cut away kraag. De speciale Camouflage knopen zijn navy van kleur, aangezet met navy garen.

Overhemd Mondial 

Dit mooie overhemd is perfect voor de zwoele zomeravonden! Het heeft een witte ondergrond en is bedrukt met kleine rode blaadjes en stipjes. Ook dit overhemd is gemaakt van 100% two-ply katoen en heeft een poplin weving. Het overhemd heeft lange mouwen en een handgemaakte cut away kraag. De speciale Camouflage knopen zijn wit van kleur, aangezet met rood garen.

Overhemd Cagiva 

Italiaanse zomeravond? Overhemd Cagiva is de perfecte kledingkeuze! Het overhemd heeft een witte ondergrond en is bedrukt met blauwe vruchtjes en blaadjes. Het is gemaakt van 100% two-ply katoen en heeft een poplin weving. Het overhemd heeft lange mouwen en een handgemaakte cut away kraag. De speciale Camouflage knopen zijn navy van kleur, aangezet met wit garen.

Overhemd Borila 

Ben je fan van overhemden met een grappig en uniek printje? Dan is overhemd Borila zeker iets voor jou! Het overhemd heeft een witte ondergrond en is bedrukt met vrolijk gekleurde uiltjes. Het overhemd heeft lange mouwen en een handgemaakte cut away kraag. De speciale Camouflage knopen zijn wit van kleur, aangezet  met wit garen. Het overhemd is gemaakt van 100% two-ply katoen en heeft een poplin weving. 

Overhemd Augusta

Met overhemd Augusta zet je de bloemetjes buiten deze zomer. Het witte overhemd is bedrukt met een kleurrijke bloemenprint. Je wordt al vrolijk wanneer je ernaar kijkt! Het heren overhemd is gemaakt van 100% two-ply katoen en heeft een poplin weving.Het overhemd heeft lange mouwen en een handgemaakte cut away kraag. De speciale Camouflage knopen zijn wit van kleur, aangezet met wit garen.

Overhemd Guzzi

De kolibries op overhemd Guzzi zijn niet alleen vrolijk, maar ook enorm kleurrijk. Met zoveel kleuren in dit overhemd, kan je het heel makkelijk combineren. Het overhemd is gemaakt van 100% two-ply wit katoen en heeft een poplin weving. Het overhemd heeft lange mouwen en een handgemaakte cut away kraag. De speciale Camouflage knopen zijn wit van kleur, aangezet met wit garen.

Overhemd Benelli

Het regent confetti vandaag! Met overhemd Benelli is het iedere dag een feestje. Dit vrolijke overhemd heeft een witte ondergrond bedrukt met waterverf stippen in allerlei kleuren. Met zoveel kleur is dit overhemd makkelijk te combineren. Het overhemd is gemaakt van 100% two-ply katoen en heeft een poplin weving. Het overhemd heeft lange mouwen en een handgemaakte cut away kraag. De speciale Camouflage knopen zijn wit van kleur, aangezet met wit garen.

Overhemd Bimota

Last but not least, overhemd Bimota. Vrolijk, kleurrijk maar ook zeker netjes wanneer je het goed combineert. Het overhemd heeft een donkerblauwe ondergrond en is bedrukt met heel veel madeliefjes in het wit en geel. Bimota is ook gemaakt van 100% two-ply katoen en heeft een poplin weving. Het overhemd heeft lange mouwen en een handgemaakte cut away kraag. De speciale Camouflage knopen zijn wit van kleur, aangezet met wit garen.


Dat was hem dan, onze nieuwe zomeroverhemden! We zijn natuurlijk enorm benieuwd wat jullie ervan vinden. Dus deel gerust jouw favoriete items op Instagram. Vergeet ons niet te taggen!