Leuk voor de feestdagen: overhemd met een print

Written by Jet van Deuveren

• 

Posted on December 02 2020

Leuk voor de feestdagen: overhemd met een print 

De feestdagen staan weer bijna voor de deur. Alhoewel het in deze tijd anders is dan normaal, is het toch leuk om je mooi te kleden. Een overhemd met een leuke print is daarom perfect voor de feestdagen. In deze blog geven we je graag wat tips waar je rekening mee moet houden!

Zorg dat het overhemd lekker zit

Het is belangrijk dat je zorgt voor de juiste pasvorm. Een goede pasvorm heeft aan alle kanten van het lichaam genoeg ruimte. Je wilt niet dat het te strak zit maar zeker ook niet te ruim, tenslotte wil je goed kunnen bewegen. Als het overhemd je niet lekker zit, zul je er weinig plezier aan beleven.

Combineer het overhemd met een pantalon

Het is toch wel een beetje een ongeschreven regel dat mannen een overhemd aan moeten. Het is stijlvol, chique en je bent nooit overdressed. Maar alleen een overhemd is niet altijd genoeg. Een goede pantalon is echt een musthave voor de stijlvolle man van nu. 

Druk, drukker, drukst 

Wanneer je van vrolijke en kleurrijke kleding houdt, is een overhemd met een print perfect voor jou! Een drukke print kan daarnaast ook erg stijlvol zijn. Zoals ons overhemd Oxia. Dit shirt met prachtige blauwe tinten, maakt zeker weten indruk. Het geeft je een exclusieve uitstraling en laat zien dat jij jezelf durft te zijn!

Overhemd print Overhemd geruit rood

Zoek jij nog een overhemd voor de feestdagen?

Heb je nou nog een nieuw overhemd nodig voor de aankomende feestdagen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Onze overhemden hebben prachtige designs en zijn gemaakt van exclusieve materialen. Trendy overhemden of classic overhemden, The Art of Camouflage overhemden zijn van hoge kwaliteit.