De oplossing om ook in de winter een overhemd te dragen

Written by Jet van Deuveren

• 

Posted on December 04 2020

Temperaturen onder de 0 zijn sinds kort weer heel normaal. We kunnen wel zeggen dat de winter nu echt is begonnen. We snappen dat je met de temperaturen rond het vriespunt liever een trui draagt dan een overhemd. Toch wil je als man een overhemd blijven dragen. Maar wat zijn nu de beste tips voor winter als het gaat om overhemden? In deze blog leggen we je dat graag uit!

Ga voor een pullover

Over een overhemd kan een een pullover gedragen worden. Er zijn pullovers met V-hals en ronde hals. De V-hals heeft een formele uitstraling, in tegenstelling tot de ronde hals die een casual uitstraling heeft. Waar bij beide pullovers op gelet moet worden is dat het overhemd aansluit op de trui. Niet alleen op de bouw van het lichaam, maar ook bij het boord. Het is handig om een overhemden met slim-fit te dragen, zodat er niet te veel stof overblijft die dan opgepropt onder de pullover komt te zitten. 

Let op het juiste boord 

Wanneer het boord van het overhemd niet goed past op de trui, kies dan voor een shirt met een andere boord configuratie. Door het juiste boord te kiezen, voorkom je dat het niet lekker zit. 

Overhemden met lange mouw

Lange mannen moeten nog meer opletten bij het kopen van een pullover om toch de warmte binnen te houden bij het dragen van een overhemd. De mouwlengte van de overhemden zijn langer. Hiermee moet rekening gehouden worden wanneer een trui voor eroverheen wordt gekocht. Bekijk daarom altijd goed het maatlabel! 

Overhemden van The Art of Camouflage

Nog op zoek naar een mooi overhemd? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Onze overhemden hebben prachtige designs en zijn gemaakt van exclusieve materialen. Trendy overhemden of classic overhemden, The Art of Camouflage overhemden zijn van hoge kwaliteit.