3x trendy overhemden voor de zomer!

Written by Jet van Deuveren

• 

Posted on June 12 2020

De zomer is in aantocht en dat merken we ook aan de warme dagen waar we weer regelmatig van mogen genieten. Nu zal niet iedereen direct aan een overhemd denken wanneer we het over een zomerse dag hebben, maar toch is dit ook een essentieel item in jouw garderobe. Wanneer je een baan het waar je net gekleed moet zijn, een feestje hebt of op vakantie naar een chique restaurant gaat, is een zomers shirt onmisbaar. Daarom laten wij je in deze blog de leukste, trendy zomeroverhemden zien! 

Rood poplin overhemd Bebao

Dit licht rode overhemd straat zomer uit! Het overhemd is gemaakt van 100% two-ply katoen en heeft een poplin weving. Het overhemd heeft lange mouwen en een handgemaakte cut away kraag. De speciale Camouflage knopen zijn wit. 

Dit overhemd staat ontzettend mooi op een korte spijkerbroek, zo creëer je een hele casual en trendy stijl. Wil je hem wat netter combineren? Wat dacht je dan van een mooie lichte chino broek met gave suède instappers erbij? Helemaal klaar voor dat fijne etentje op een warme zomeravond. 

Blauw poplin overhemd Ambaro

Een mooi, lichtblauw overhemd mag sowieso niet ontbreken in jouw garderobe. Maar zeker in de zomer komt dit item goed van pas. Ook dit overhemd is gemaakt van 100% two-ply katoen en heeft een poplin weving. Het heeft lange mouwen en een handgemaakte cut away kraag. De knopen zijn wit met navy garen. 

Dit overhemd staat fantastisch op een donkerblauwe chino, of het nu een kort of lang model is. Door voor ton-sur-ton te kiezen, creëer je een chique, zomerse look. Perfect voor de warme kantoordagen deze zomer!

Grijs jersey overhemd Saulnier

Dit overhemd wil je niet meer uittrekken, zo lekker zit het! Het overhemd heeft lange mouwen en een handgemaakte cut away kraag. De stof is gemaakt van Egyptisch katoen. De knopen zijn grijs en donkerblauw van kleur. Dankzij het heerlijke materiaal draag je dit overhemd heerlijk comfortabel op warme dagen. 

De grijze kleur komt altijd van pas! Ideaal op een sportieve jeans, kort of lang. Maar ook op een chino of pantalon draagt dit shirt enorm fijn. De kleur is gemakkelijk te combineren, maar heeft door zijn weving toch nog wat speels. De musthave voor casual zomerdagen! Dit overhemd is ook nog verkrijgbaar is het bruin en blauw

Heb je weer wat inspiratie opgedaan voor jouw zomergarderobe? Bestel nu nog 3 overhemden voor €150,-!