The Art of Camouflage

Wit Overhemd

Wit Camouflage Overhemd

Een wit overhemd van The Art of Camouflage, voelt aan als het perfecte overhemd. Onze klasssiek gemaakte witte overhemden zijn beschikbaar in verschillende wevingen waaronder Poplin (basket weave vaak wat dunner wit overhemd), een Twill weving (volle witte uitstraling) of een mooie Oxford weving.

Onze witte overhemden onderscheiden zicht doot het gebruik van hoogwaardige materialen en productie. De beste Egyptische katoen , bijzondere knoopaanzet, en losse balijnen zijn kenmerkend voor de kwaliteit van onze witte overhemden.

Zakelijke standaard voor overhemden

Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij de keuze van je kleding. In sommige gevallen kan de keuze van de kleur zelfs heel belangrijk zijn. Wanneer je gaat solliciteren kan de keuze van de kleur van je overhemd de eerste, belangrijke indruk bepalen. Ten eerste wil je dat je kleding past bij je functie of de gelegenheid. Het is niet altijd nodig om een pak te dragen, want een overhemd met een nette broek straalt ook een mate van professionaliteit uit. Over het algemeen zijn donkerblauw, zwart, bruin of grijs goede kleuren voor een overhemd tijdens zakelijk gelegenheden. Een "wit overhemd" is bij uitstek goed geschikt voor zakelijke gelegenheden en eigenlijk de enige standaard.

 

Associaties met witte overhemden

De kleur wit wordt ook geassocieerd met bijvoorbeeld "witteboordencriminaliteit". Een vorm van criminaliteit die wordt gepleegd door iemand met een hoge sociale status (die vaker witte overhemden dragen). Witteboorden-criminaliteit verwijst naar de witte boorden van de plegers die meestal geacht worden een wit of licht overhemd te dragen.

KEEP IN TOUCH