Voor elke gelegenheid het juiste overhemd

Written by Jet van Deuveren

• 

Posted on November 20 2020

Overhemden zijn tegenwoordig in alle maten, soorten en uitvoeringen te verkrijgen. Met print of zonder, het kan allemaal. Wij van The Art of Camouflage weten daar alles van. Omdat er zo’n groot aanbod is kan het soms lastig zijn het juiste overhemd te vinden. Wat draag je nou in je vrije tijd en welk overhemd is wat zakelijker? In deze blog vertellen we jou graag welk overhemd voor welke gelegenheid geschikt is.

Het juiste overhemd vinden

Er bestaat een kans dat je al heel wat overhemden in de kast hebt hangen. Als je eenmaal in een goed overhemd hebt geïnvesteerd, is het natuurlijk wel de bedoeling dat je deze vaker draagt en hij niet na één keer dragen achter in de kast verdwijnt. Per gelegenheid geven we jou graag wat tips zodat ook jij stijlvol op elk evenement verschijnt. 

Voor de zakelijke sfeer

Een overhemd in een effen kleur is zakelijk, stijlvol en leidt niet te veel af. Vaak zijn effen overhemden de standaard op het kantoor. Kleuren die hier perfect voor zijn, zijn wit, lichtblauw of zacht groen. Het kan ook zo zijn dat je al veel zakelijke overhemden in de kast heb liggen. Ga dan vooral voor de zachte tinten en draag effen kleuren. 

Voor een feestje 

Check van tevoren altijd of er een dresscode is. Is deze er niet? Speel dan met kleuren en patronen, maar doe vooral niet te gek. Zorg er altijd voor dat je overhemd afgestemd is op je broek/pantalon en op je accessoires. Het juiste overhemd voor zo’n gelegenheid is het dus belangrijk dat je een overhemd kiest die bij je hele outfit past.

Voor de vrije tijd

In je vrije tijd is het altijd leuk om te variëren met kleding. Denk bijvoorbeeld aan een gewaagde print, zoals de Garelli. Daarnaast is het belangrijk dat je overhemd comfortabel zit. Voor de situaties in je vrije tijd waar je stijlvol voor de dag wilt komen, raden wij vrolijke overhemden aan met vrolijke patronen en kleuren. 

The Art of Camouflage overhemden 

Heb je nou nog een nieuw overhemd nodig voor één van deze gelegenheden? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Onze overhemden hebben prachtige designs en zijn gemaakt van exclusieve materialen. Trendy overhemden of classic overhemden, The Art of Camouflage overhemden zijn van hoge kwaliteit.