Overhemden voor de feestdagen

Written by Jet van Deuveren

• 

Posted on December 18 2020

Het is weer zo ver, de feestdagen komen eraan. Je ziet je vrienden, familie of geliefde weer en komt gezellig samen. Dit was voorgaande jaren zo, maar nu is het wel even anders natuurlijk. Ondanks dat, wil je er met de feestdagen wel feestelijk uitzien. Laat je inspireren door deze drie overhemden!

Donker, maar dan anders

Vaak gaan heren wat betreft donkere overhemden voor zwart. Dit kan, en is ook erg stijlvol. Maar toch wel erg donker en het kan je streng doen overkomen. Dat is niet wat je wilt, daarom hier een overhemd dat je wat vriendelijker doet overkomen, de Poplin overhemd Fabio. Dit overhemd is in een diepe kleur blauw, erg modern en geraffineerd. Ook associëren mensen blauw met wijsheid en stabiliteit. Dit overhemd combineert goed met een grijze pantalon. Je kan er sneakers onder doen voor een meer casual uitstraling, maar ook zou je puntschoenen kunnen dragen, dit zorgt laat je er wat chiquer uitzien.

Klassiek en chique

Als tweede hebben we Knitted overhemd Vivaldo. Dit is een tijdloos overhemd wat elegantie uitstraalt. Het is gemaakt van 100% katoen en heeft een knitted cotton weving. De kleur wit wordt ook geassocieerd met licht en goedheid. Vaak ook als perfectie, en dat is hoe jij je wil vertonen op de feestdagen! Met dit overhemd kom je sowieso al wat chiquer over. Daarom is het leuk te combineren met ook wat chiquere kleding. Je zou het onder een leuk maatpak met vlinderdas kunnen doen, maar ook met alleen een zwarte pantalon. Wat betreft de schoenen zou ik zelf voor puntschoenen gaan, maar sneakers zijn ook mogelijk!

Casual en fris

Als laatste heb ik gekozen voor een overhemd dat net wat meer casual is, de Grijs poplin overhemd Belambo. Mensen associëren grijs vaak met verandering en dynamiek. Dit hebben we gecombineerd met een patroontje, wat het overhemd heel fris maakt. Het overhemd is wat minder chique, maar draag je na kerst ook weer makkelijk in het dagelijks leven. Dit overhemd is goed te combineren met een blauwe of een zwarte spijkerbroek. Als laatst is het mogelijk hier een leuk maatpak bij te dragen, als je chique en fris wil combineren! Wat betreft schoenen matchen sneakers goed. Wel zou ik opletten dat je sneakers niet te druk moeten zijn. Alleen bij een pak zou ik wel puntschoenen dragen.

Overhemden van The Art of Camouflage

Nog op zoek naar een mooi overhemd? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Onze overhemden hebben prachtige designs en zijn gemaakt van exclusieve materialen. Trendy overhemden of classic overhemden, The Art of Camouflage overhemden zijn van hoge kwaliteit.