Helemaal hip: een overhemd met vissenprint 

Written by Jet van Deuveren

• 

Posted on November 04 2020

In onze collectie zien we veel overhemden met een design. Sommige prints zijn opvallend en aanwezig terwijl andere rustig en subtiel zijn. Voor mannen die wel houden van een opvallend overhemd, is een overhemd met vissenprint zeker aan te reden. Meer weten? Lees dan snel deze blog verder. 

Terug van weggeweest

In de vorige eeuw werd de blouse met een opvallende print al door celebs gedragen. Zij lieten zich maar al te graag fotograferen. Maar zoals geldt voor alle overhemden die ooit hip waren, komen ze op een dag weer terug. We kunnen wel stellen dat 2020 het jaar is van de verschillende trendy printjes. 

Ga voor een slim fit overhemd

Mannen en print overhemden is een goede combinatie. Een slim fit overhemd met vissenprint geven jou een fashionable uitstraling omdat het overhemd mooi aansluit om je lichaam. Dit is gelijk ook perfect voor onder een colbert. Een kleurrijke, in dit geval een vissenprint, zal je meteen een hele andere look geven. 

Overhemd vissenOverhemd vissen 

Het combineren van overhemden met print

Je zou denken dat het lastiger is om een overhemd met een drukke print te combineren. Maar niks is minder waar. Denim doet het natuurlijk altijd goed, dus ook staat het super met een vissenprint overhemd. Een paar leuke sneakers eronder en je outfit is compleet! Je moet er wel voor zorgen dat je outfit niet te opvallend en uitbundig wordt. Denk aan accessoires om je outfit wat meer rust te geven. 

Overhemden van The Art of Camouflage 

Ben je nou nog op zoek naar een mooi vissenprint overhemd? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Onze overhemden hebben prachtige designs en zijn gemaakt van exclusieve materialen. Trendy overhemden of classic overhemden, The Art of Camouflage overhemden zijn van hoge kwaliteit.